Make-up voor benen: een trend die weer terugkomt

De controverse over de voor- en nadelen ervan is ook niet nieuw, maar het is de acceptatietoespraak die het nu omringt: is het de moeite waard om spataderen, vlekken of moedervlekken te verbergen met make-up die eraf valt zodra het het water raakt?

Dat geldt voor iedereen. Als u echter van dit soort producten wilt profiteren, volgen hier enkele tips voor het gebruik ervan.

Doe je huid een plezier: eerst scrubben.

Dit is niet alleen handig om make-up meer op je huid te “plakken”, maar ook om hem gezond te houden. Maak een zelfgemaakt masker en breng het op je benen aan, zodat ze bij het aanbrengen van make-up glad en stralend zijn.

De huid op je benen verdient evenveel aandacht als de huid op je gezicht: het hydrateert.

Soms gebeurt het dat we alle zorg aan ons gezicht besteden en de rest buiten beschouwing laten. Vergeet niet dat de huid ons grootste orgaan is, daarom moeten we haar gelijkmatig hydrateren en beschermen. Breng een vochtinbrengende crème aan op je benen na de peeling. Hierdoor kunnen je benen probleemloos het make-uppigment ontvangen.

Leuke tijd: make-up!

Het is tijd om te beslissen hoe gebruind je je benen wilt hebben. Breng het product gelijkmatig en zonder gaten aan. Ongeacht de presentatie waarin je het koopt (poeder of spray), zorg ervoor dat je het over je hele huid verspreidt en dat er in sommige gebieden geen lichtere tinten zijn. En klaar! Verbergt oneffenheden, littekens, spataderen en zelfs cellulitis in een oogwenk.

Extra: contour je benen voor een meer gestroomlijnd resultaat.

Hoewel dit een techniek is die meer voorbereiding vereist – vanwege de lengte van de huid op de benen – is het niet onmogelijk dat je het alleen en thuis doet. Teken een lange lijn met vaseline of een glitterstok en schaduw andere delen van de benen zoals je wilt. Deze methode past zich aan elke huidskleur aan en helpt je om slankere benen te zien (ook al is het slechts een visueel effect).

https://www.fucsia.co/belleza-y-salud/maquillaje/articulo/maquillaje-para-piernas/90528

More Stories
5 Schoonheidstips die elke vrouw zou moeten kennen